Keittiön välitilat ja kalustetulosteet

Uniikkia tunnelmaa keittiöön ja kalusteisiin.

Takaisin etusivulle

Keittiön välitilat valitsemallasi kuvalla

Valmistamme räätälöityjä välitilalevyjä, jotka ovat kestäviä ja helppoja asentaa. Halutessasi saat meiltä myös asennuspalvelun. Pohjamateriaalina on 2 mm paksuinen komposiittilevy, jossa on molemmin puolin alumiinia. Levy pinnoitetaan korkeakiiltoisella erikoispinnoitteella, joka kestää hyvin roiskeita ja on helppo pitää puhtaana. Kerrosrakenteensa ansiosta levy on kevyttä ja jäykkää, mikä tekee sen työstämisestä ja asentamisesta helppoa.

Kuvan välitilaan voit valita itse. Me varmistamme etukäteen, että kuvan laatu riittää painatukseen ja jokaisesta työstä lähetetään oikovedos hyväksyttäväksi ennen tuotannon aloittamista. 

 

Lataa Keittiön välitilat -esiteemme ja tutustu samalla asennus- ja hoito-ohjeisiin. 

 

Suoratulostus kalustelevyihin ja kalusteisiin

Pystymme tulostamaan myös suoraan useisiin valmiisiin kalustepintoihin kuten pöytä- ja kalustelevyihin sekä erilaisiin seinäkkeisiin. Kunkin materiaalin ja kalusteen soveltuvuus tulostamiseen on aina tarkistettava erikseen. Tulostamiseen yleisesti sopivia materiaaleja ovat erilaiset muovi- ja pleksipinnat, lasi- ja lasikuitu, puu, teräs, alumiini sekä monet betoni- ja kivipinnat.

 

Miten voimme auttaa sinua? Soita ja kysy lisää.

Evelina Blom
+358 440 910 190
evelina.blom(at)pertinax.fi

 

Ota yhteyttä

Kerro ideasi, kysy lisätietoa palveluista tai tuotteistamme, pyydä tarjousta tai anna palautetta.