Sisustusratkaisuja hotelli- ja ravintola-alalle

Tyylikästä tunnelmaa näyttävillä sisustuspinnoilla.

Takaisin etusivulle

Tunnelmalliset puitteet, viihtyisä miljöö ja tyylikkäästi toteutettu sisustus ovat tärkeitä hotellin tai ravintolan valintaan vaikuttavia kriteereitä. Jo useat hotelli- ja ravintola-alan toimijat ovat valinneet Pertinaxin kumppanikseen sisustuspintojen toimittajana. Laadukas jälki, toiminnan joustavuus sekä toimivat ja kekseliäät ratkaisut ovat asioita, joita asiakkaamme meissä arvostavat.

 

Valikoimaamme kuuluvat mm.

 

Uniikkeja, loppuun saakka mietittyjä ratkaisuja.

Kaikki tuotteet räätälöidään asiakaskohtaisten mittojen ja visuaalisten ilmeiden mukaisesti. Käytössämme on laaja materiaalien kirjo. Pystymme tulostamaan mm. erilaisille muovi- ja pleksipinnoille, lasille ja lasikuidulle, puulle, teräkselle, alumiinille sekä monille betoni- ja kivipinnoille. Ja erilaisia materiaaleja yhdistelemällä saadaan aikaan todella näyttäviä efektejä!

Toteutukset mietitään loppuun saakka ja niissä huomioidaan visuaalisuuden lisäksi myös käyttötarkoitus, käyttökohde ja -ikä. Tämä tarkoittaa käytännössä kauniita ja toimivia kiinnitys- ja asennusratkaisuja, erilaisia tausta- tai vahvistusrakenteita sekä jälkikäsittelyvaihtoehtoja (mm. muotoon leikkuu, lakkaus ja laminointi).

Toteutamme tulostuksia myös asiakkaiden omiin valmiisiin tai puolivalmiisiin pintoihin, esimerkkeinä pöytälevyt, tilanjakajat tai seinäelementit. Laajan yhteistyöverkostomme avulla pystymme viimeistelemään pienet yksityiskohdat mutta toteutamme ammattitaidolla myös suuret sisustuskokonaisuudet.

 

Luodaan yhdessä uniikit ja viihtyisät tilat, joissa viihtyvät niin asiakkaat kuin työntekijätkin!

 

Ota yhteyttä!

Evelina Blom
+358 440 910 190
evelina.blom(at)pertinax.fi

Ota yhteyttä

Kerro ideasi, kysy lisätietoa palveluista tai tuotteistamme, pyydä tarjousta tai anna palautetta.