Sisustusratkaisuja laivateollisuuteen

Turvalliset ja näyttävät sisustuselementit laivan kaikkiin osiin.

Takaisin etusivulle

Laivamatkustajien viihtyvyyteen ja turvallisuuteen liittyvät tekijät asettavat tekemiselle omat laatukriteerit ja standardit. Pertinax valmistaa näyttäviä sisustuspintoja ja elementtejä, jotka täyttävät alan tiukimmatkin vaatimukset. Tälläkin hetkellä Pertinaxin toteuttamia tyylikkäitä, kestäviä ja laadukkaita pintoja seilaa maailman merillä risteilyasiakkaiden silmänilona.

 

Pertinax on sertifioitu toimija.

Yrityksestämme löytyy vahvaa materiaalipuolen osaamista sekä tekniikan ja teollisten  prosessien tuntemusta. Lisäksi osa tulostuspinnoistamme on MED-sertifioituja. Asiantuntijuutemme avulla pystymme tarjoamaan laivateollisuudelle monipuolisesti erilaisia suurkuvatuotteita ja sisustusratkaisuja. Valikoimaamme kuuluvat mm. hyttien kuvalliset seinäelementit ja moduulit sekä erilaiset teräs- ja alumiinirakenteet.

Laivojen julkisiin tiloihin toimitamme kerrosopasteita ja hyttinumeroita, paloturvallisuusopasteita, erilaisia sisustustauluja, kuvitettuja seinäkokonaisuuksia, teippauksia jne. Teemme tulostuksia myös asiakkaiden toimittamiin valmiisiin tai puolivalmiisiin elementteihin.

 

Tapamme toimia.

Tartumme ennakkoluulottomasti haasteisiin ja haluamme aidosti kehittää ja toimittaa tuotteita ja ratkaisuja, jotka ovat paitsi visuaalisesti näyttäviä, myös turvallisia ja toiminnallisia.
Toteutuksemme eivät koskaan jää puolitiehen. Yksityiskohdat mietitään loppuun saakka ja niissä huomioidaan visuaalisuuden lisäksi tarkkaan myös käyttötarkoitus ja -kohde. Tämä tarkoittaa käytännössä kauniita ja toimivia kiinnitys- ja asennusratkaisuja, erilaisia tausta- tai vahvistusrakenteita sekä monipuolisia jälki- ja pintakäsittelyvariaatioita.

 

Luottamus, toimitusvarmuus ja kumppanuus ovat meille tärkeitä asioita ja pyrimmekin siihen, että ne näkyvät ja kuuluvat jollakin tapaa kaikessa jokapäiväisessä toiminnassamme.

 

Projektimyynnissämme sinua palvelee:

Evelina Blom
+358 440 910 190
evelina.blom(at)pertinax.fi

Jarmo Johansson
+358 40 1804 331

jarmo,johansson(at)pertinax.fi

Ota yhteyttä

Kerro ideasi, kysy lisätietoa palveluista tai tuotteistamme, pyydä tarjousta tai anna palautetta.