Sisustusratkaisut

Monipuoliset sisustusratkaisut julkisiin tiloihin, yrityksiin ja koteihin.

Takaisin etusivulle

Kuva on vahva ja universaali viestinnän kieli, jonka avulla tehdään lukemattomia tulkintoja ja valintoja. Kuva on vahva viestin viejä ja tunnelman luoja. Pertinax tuottaa visuaalisia pintoja monenlaisiin tarkoituksiin. Aineistot muotoutuvat käsissämme erinäköisiksi, -kokoisiksi ja -muotoisiksi tuotteiksi käyttötarkoituksen mukaan. 

Käytössämme on uusin painotekniikka, jolla saavutetaan sisustustuotteillemme korkein mahdollinen laatu. Pystymme tulostamaan kattavasti eri materiaaleille, kuten puu ja vanerilevyt, erilaiset muovit ja pleksit, teräs- ja alumiini, lasi, lasikuitu sekä betoni- ja kivipintoihin.

 

Tuotteita sisustukseen

  • sisustustaulut useista eri materiaaleista mm. canvas ja akryyli
  • kuvatapetit mittatilaustyönä
  • suurkuvatulosteet ja erilaiset sisustuslevyt
  • kuvatulostetut lattiapinnat
  • akustiikkalevyt
  • betoni- ja ruostepinnat
  • keittiön välitilat
  • sisustustarrat ja huurreteipit
  • irtokirjaimet useista eri materiaaleista mm. akryyli ja peiliakryyli

 

Materiaaleilla on merkitystä

Materiaalivalikoimamme sisustustuotteille on laaja ja laadukas. Suurin osa materiaaleistamme toimii niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Autamme sinua löytämään tarpeeseesi sopivat materiaalit ja tarvittaessa autamme myös ilmeen suunnittelussa tai oikeanlaisen kuvan löytämisessä.

Uniikit keittiön välitilat 

Luo yksilöllistä tunnelmaa keittiöön sinulle räätälöidyllä keittiön välitilalevyllä. Välitilalevymme ovat kestäviä ja helppoja asentaa, halutessasi saat meiltä myös asennuspalvelun. Välitilalevymme kestää hyvin roiskeita ja ne on helppo pitää puhtaana. Suosittelemme välitilalevyille korkekiiltoista lakkausta, joka korostaa ja syventää kuvan värimaailmaa. Kuvan välitilaan voit valita itse tai kuva voi olla myös itse ottamasi. Varmistamme aina etukäteen, että kuvan laatu riittää painatukseen. Lähetämme jokaisesta keittiön välitilasta vedoksen asiakkaalle hyväksyttäväksi.

 

Akustikkalevyt omalla kuvalla

Suurissa tiloissa kaiku muodostuu usein merkittäväksi ongelmaksi. Me Pertinaxilla tarjoamme kaikuongelmaan näyttävää ratkaisua - sisustukseen sopivat akustiikkalevyt. Pystymme printtaamaan kuvan suoraan akustiikkalevyyn, kokovaihtoehtoja on tarjolla useita. Yhdistämällä useampia akustiikkalevyjä voidaan toteuttaa myös suurempia ja näyttävämpiä kokonaisuuksia. Levyihin on tarjolla useita erilaisia kiinnitysvaihtoehtoja.

 

Teippaukset ja kuvatapetit sisustukseen – myös asennettuina

Tarvittaessa tarjoamme kaikille sisustustuotteillemme myös asennuspalvelun. Joustavat asentajamme takaavat, että kohteesi valmistuu ajallaan ja että asennus on tehty oikein.

 

Miten voisimme auttaa Sinua sisustusprojektissasi?

 

Matti Wikberg
+358 44 5577 949
matti.wikberg(at)pertinax.fi

Evelina Blom
+358 440 910 190
evelina.blom(at)pertinax.fi

Ota yhteyttä

Kerro ideasi, kysy lisätietoa palveluista tai tuotteistamme, pyydä tarjousta tai anna palautetta.