Sisustusratkaisut julkisiin tiloihin ja toimistoihin

Yrityskuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Takaisin etusivulle

Kuva on vahva viestin viejä ja tunnelman tekijä ja kuvallisen viestinnän perusteella tehdään paljon erilaisia tulkintoja ja valintoja. Sen vuoksi ei ole lainkaan yhdentekevää millaiseen atmosfääriin asiakas astuu saapuessaan yrityksen tiloihin. Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran.

Pertinax on suurkuvatulostuksen ammattilainen ja tuottaa visuaalisia pintoja monenlaisiin tarkoituksiin. Ratkaisuistamme hyötyvät sekä yritysten sisäiset että ulkoiset asiakkaat. Tuotteitamme käytetään mm. informointiin, opastamiseen ja ohjaamiseen sekä yleisen viihtyvyyden parantamiseen.

 

Materiaaleilla on merkitystä.

Käytössämme olevat paino- ja jälkikäsittelytekniikat mahdollistavat tuotteiden korkean laadun. Pystymme tulostamaan kattavasti eri materiaaleille kuten puulle, erilaisille muoveille ja plekseille, lasille ja lasikuidulle sekä teräs-, alumiini-, betoni- ja kivipinnoille. Materiaalien kirjo on laaja ja valikoimastamme löytyvät oikeat materiaalit sekä ulko- että sisäkäyttöön. Myös kiinnitykseen ja asennukseen liittyvät seikat on mietitty valmiiksi. Autamme mielellämme myös aineistoihin liittyvissä asioissa.


Tuote tarpeen mukaan.

Sanonnan mukaan tarkoitus pyhittää keinot, mutta me uskallamme olla eri mieltä. Kun asioit kanssamme, voit luottaa siihen, että maali pysyy kirkkaana mielessä projektin kaikissa vaiheissa. Haluamme tehdä ja toteuttaa tarkoituksenmukaisia asioita, joissa ulkonäkö ja käytännöllisyys kohtaavat. Liittyivätpä tarpeesi yrityskuvan luomiseen tai ylläpitämiseen, olivatpa ne lyhyt- tai pitkäkestoisia, sesonkiluonteisia tai ympärivuotisia, meiltä löytyvät niihin toimivat ratkaisut – myös valmiiksi asennettuina.

 

Kerro meille toiveesi, niin mietitään niille yhdessä asianmukaiset toteutukset!

 

Ota yhteyttä!

Evelina Blom
+358 440 910 190
evelina.blom(at)pertinax.fi

 

Ota yhteyttä

Kerro ideasi, kysy lisätietoa palveluista tai tuotteistamme, pyydä tarjousta tai anna palautetta.