Suunnittelu & tuotekehitys

Ongelmanratkaisua intohimolla.

Takaisin etusivulle

Sekä suunnittelu- että tuotekehitystyö kuuluvat olennaisena osana palveluvalikoimaamme ja ongelmanratkaisu on suorastaan intohimomme. Työn lähtökohtana voi olla esimerkiksi käytettävä tila, materiaali, muotokieli tai käytettävyys, mutta kulmakiviä ovat aina valmiin tuotteen toiminnalliset, tekniset ja/tai esteettiset ominaisuudet kustannustehokkuutta unohtamatta.

 

Yhdessä asiakkaan kanssa.

Suunnittelussa ja tuotekehitystyössä voidaan harvoin soveltaa valmiita malleja tai ratkaisuja. Siksi pidämme tärkeänä asiakkaan kuuntelemista ja mukana olemista projektin kaikissa vaiheissa. Haluamme tuottaa asiakkaillemme ratkaisuja, jotka istuvat mutkattomasti heidän omiin prosesseihinsa ja tukevat niitä. Emme arvota erikseen pienenä ketjulinkkinä toimimista tai kokonaisuuden hallintaa – pääasia on, että asiakas saa tuotteelleen toivomansa lisäarvon.

 

Suurkuvatulostusta laatu edellä.

Työn laadukas jälki on meille itsestäänselvyys. Ymmärrämme, että laatu ei synny itsestään, vaan vaatii paljon ja jatkuvaa työtä. Laadunvalvonta ja laadun varmistaminen prosessin kaikissa vaiheissa onkin meille ensisijaisen tärkeää. Tarpeen vaatiessa valmistamme ennen sarjatuotannon aloitusta prototyypin, jolla varmistetaan, että tuote vastaa käyttötarkoitustaan ja täyttää sille asetetut kriteerit. 

 

Materiaalit ja prosessit hallussa.

Käytössämme on uusin suurkuvatulostuksen painotekniikka ja pystymme tulostamaan suuriakin pintoja kattavasti eri materiaaleille. Osaavan ja joustavan tuotantomme, laaja-alaisen materiaalien tuntemuksemme sekä teknisen ja teollisen osaamisemme ansiosta pystymme tarjoamaan yrityksellesi ja tuotteillesi monipuolista ja luotettavaa apua suunnitteluun ja tuotekehitykseen.

 

Ota rohkeasti yhteyttä projektimyyntiimme!

Evelina Blom
+358 440 910 190
evelina.blom(at)pertinax.fi

Jarmo Johansson
+358 40 1804 331

jarmo,johansson(at)pertinax.fi

Ota yhteyttä

Kerro ideasi, kysy lisätietoa palveluista tai tuotteistamme, pyydä tarjousta tai anna palautetta.