Kotimainen tapettikauppa netissä

Laadukkaat tapetit mittatilaustyönä, myös omasta valokuvasta.

Takaisin etusivulle

Kuvatapetti.fi on Pertinaxin oma verkkokauppa, joka keskittyy laadukkaiden mittatilaustyönä valmistettavien tapettien myyntiin. Kaupasta voit tilata tapetteja joko omista valokuvista tai suuresta valikoimasta inspiroivien ammattilaiskuvaajien otoksia. Verkkokauppamme esikatselussa voit katsella tapettiasi eri huonetiloissa sekä rajata tapetin haluamallasi tavalla.

 

Verkkokauppamme tarjoamat palvelut:

 

Kaikki tapettimme painetaan Suomessa

Kaikki verkkokaupastamme tilatut tapetit painetaan omalla tehtaallamme Salossa. Käyttämämme tapetit ovat erittäin laadukkaita ja asentaminen käy helposti selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla. Valikoimassamme on kaksi Non-Woven tapettia, vinyylitapetti ja paperitapetti. Tutustu tapettimateriaaleihin tarkemmin verkkokaupassamme.

 

"Olen pitänyt selkeistä ohjeista ja vuotien numeroinneista. Paketit ovat helposti avattavia ja käsiteltäviä. Itse tapetin paksuus on loistava ja ne kestävät pyyhkimisen huoletta tapetoidessa. Jos tapetointi on joillakin helppoa, niin näillä. Kovasti olemme tykänneet tuotteista."

- Elina Korpijärvi, Sisustussuunnittelija/ Kuppilat kuntoon

 

Kuvatapettia erikoiskohteisiin tai suuriin projekteihin

Haluatko tilata kuvatapettia yrityksesi tiloihin, asiakkaallesi, julkisiin tiloihin tai suurempaan projektiin? Autamme mielellämme myös suurien kokonaisuuksien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Saat meiltä henkilökohtaista palvelua sekä vedokset erikoistilauksista ennen kuin tapetit menevät tuotantoon. Tarvittaessa voimme myös auttaa sinua oikeanlaisen kuvan ja ilmeen löytämisessä.

Lataa sähköinen PDF-esite

 

Siirry verkkokauppaamme tai kysy lisää.

Matti Wikberg
+358 44 5577 949
matti.wikberg(at)pertinax.fi

Evelina Blom
+358 440 910 190
evelina.blom(at)pertinax.fi

 

Ota yhteyttä

Kerro ideasi, kysy lisätietoa palveluista tai tuotteistamme, pyydä tarjousta tai anna palautetta.