Graafinen suunnittelu

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Voit jättää graafisen suunnittelutyön meille ja rakennamme tulostuskelpoiset aineistot puolestasi. Voit myös toimittaa meille painovalmiin aineiston tai pelkän väri-/tuotemallin, jota lähdetään työstämään. Käytössämme on Adoben CC-ohjelmistopaketti. Kaikista töistä lähetetään aina näyttövedos hyväksyttäväksi ennen tuotantoa.

Aineisto-ohjeet

TEKNINEN SUUNNITTELU

Valmistuksen rinnalle tarjoamme ammattitaitoista teknistä suunnittelua. Tekninen suunnitteluosaaminen yhdistettynä vankkaan metallialan tuntemukseen mahdollistaa vaativienkien projektien läpiviemisen.

Kaikki suunnittelu- ja tuotekehitystyö tapahtuu tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja hyödynnämme siinä omaa malli- ja protopalveluamme.

Laadun varmistaminen prosessin kaikissa vaiheissa sekä asioiden aikataulussa ja sovitusti hoitaminen ovat meille avainasioita.

 

TEOLLINEN ALIHANKINTATULOSTUS

Tarjoamme alihankintana monipuolisia tulostuspalveluita eri alojen yrityksille. Asiakaskuntamme koostuu mm. ruiskupuristus-, metalli- ja ohutlevytuotannon yrityksistä, laivateollisuuden toimijoista sekä erilaisista konepajoista ja kalustevalmistajista.

Materiaalituntemus, luottamuksellisuus ja kumppanuus, toimitusvarmuus sekä ammattitaito ja toiminnan joustavuus ovat asioita, joita asiakkaamme meissä arvostavat. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

 

Teemme Salon alueella myös kylttien ja opasteiden asennuksia sekä teippauksia.

Ammattitaidolla, joustavasti ja nopeasti.